Vieraskirja

Voit jättää viestin vieraskirjaan oheisella lomakkeella.

24 Comments

 1. Hyvä ja kohtelias palvelu, edulliset hinnat. Miesten hiustenleikkuu tehdään viimeisen päälle hyvin. Suosittelen.

 2. Kävin tänään ekaa kertaa ja oli oikein hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta ja huokea hinta. Kiitos! Menen toistekin!

 3. Erinomainen joustava palvelu, loistava työn jälki, kuviointi onnistuu ammattitaidolla – suosittelen lämpimästi! En enää päästä miestäni muualle parturiin!

 4. Olen ollut asiakkaana jo useamman vuoden. Edullinen paikka, loistava palvelu. Kenan on huipputyyppi. Keväinen remontti erittäin onnistunut. Voin suositella!

 5. Todella muodikkaat leikkaukset. Nopea ja aina ystävällinen palvelu. Meidän miesväki käynyt täällä jo voden. Varaan itselleni ensimmäisen ajan kampaamopuolelle.

 6. Todella muodikkaat leikkaukset. Nopea ja aina ystävällinen palvelu. Meidän miesväki käynyt täällä jo reilun vuoden. Varaan itsellenikin ensimmäisen ajan kampaamopuolelle.

 7. elämäni ensimmäisen kerran kun kävin kyseisessä parturissa niin ihmettelin kuinka upea henkilökunta on.otti takin laittoi naulakkoon tarjosi kahvit odotellessa ja loppu huipennukseksi ajeltiin korvakarvat ( sytkällä en ole ikinä missään nähnyt moista tapaa) ja takki annettiin naulakosta päälle… upeaa että on tämmöistä palvelua käyn vain pelkästään täällä asioimassa.

 8. Oon paljon parturi paikkoja Tampereella mutta ainoot paras paikka oli Kenan hyvin se leikkaa tukka ja hyvin se palvele asiakkaita

 9. Äiti ja kaksi ensimmäistä kertaa parturissa käyvää poikaa kiittää hienosti leikatuista ananaksista. Jaksamista teille, teette hienoa työtä. Nähdään taas.

 10. Paras tukka miesmuistiin 15 eurolla SUOMESSA, sopii siis opiskelijallekin. Suosittelen lämpimästi!

 11. Poikani mielestä koskaan ei ole ollut “näin makee tukka”. nopea, hyvä ja plussaa edullinen hinta!

 12. Tilaan tänään klo.09,jälkeen siistimis leikkauksen aamupäivälle,kun tuli kiireitä ! Tosi pätevä henkilökunta ! Suosittelen !

 13. Todella ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

 14. Käyttänyt tätä samaa parturia kohta kaksi vuotta ja toiseen en vaihda niin kauan kun tampereen alueella asun! Aivan loistava palvelu ja ennenkaikkea leikkuutulos on ylivertainen verrattuna kilpailijoihin. Ammattitaito ja kokemus näkyy, mutta ei hinnassa!

 15. Palvelu hyvää ja hinta kohdillaan mutta parturoinnin jälkeen voisi hieman kysyä asiakkaalta mielipidettä tukasta jos puutteita tai korjauksia on havaittavissa asiakkaan mielestä!

 16. Aina huippu palvelua,meitä käy säännöllisesti kolme “poikaa”.Parasta parturointia ja kiva porukka,Teşekkürler.

 17. Kävimme pojan kanssa ensimmäistä kertaa. Huikean hieno leikkaus
  ystävällisen palvelun kera. Poikakin tykkäsi. Jatkossa käydään varmasti täällä! Kahvitarjoilu oli kiva yllätys

Vastaa

Your email address will not be published.